Régi ismerős, új helyen

 

 

Matáncsi Éva vagyok. Talán már találkoztunk. Hogy hol? 12 éven keresztül az Ofotért optika csapatának tagjaként készítettem szemüvegeket, s az utóbbi 8 évben üzletvezetője voltam a nagymúltú optikai üzletnek.

 

Most elhatároztam, hogy az Arany téren saját optikát nyitok, mert így lehetőségem van arra, hogy a tőlem megszokott kedvességgel és szakértelemmel még több rugalmassággal segítsem vásárlóimat. Így indult el az Éva Optika története Kaposváron.

 

A segítség szót szándékosan használom. Hiszen, ha valaki úgy érzi, hogy az olvasás 40-45 éves korára már nehézséget okoz, ha ismerőseit nehezebben ismeri fel az utcán, vagy egyszerűen csak nem találja a stílusának megfelelő keretet, bizony szüksége lehet valakire, aki ismeri és megérti a problémáját.

 

Ha szemüveges, de szívesen kipróbálná a kontaktlencsét, ám fél tőle, vagy sok rosszat hallott róla ismerőseitől, én készen állok, hogy minden kérdésére válaszoljak.

 

Sokéves tapasztalatommal állok rendelkezésére minden kérdésében. Hiszem, hogy látszerésznek lenni nem csupán egy szakma, hanem hivatás. Olyan bizalmi viszony a vásárlóimmal, amelyben ők rám bízhatják titkaikat, kétségeiket, s a bizalomért cserébe én a tökéletes látást kínálhatom nekik, Önöknek. Varilux Mesterként a legmagasabb színvonalú kiszolgálásban részesítjük Önt üzletünkben.

 

 

 

 

 

Várom szeretettel Önt és kedves családját az Éva Optikában Kaposváron. Nézzen be hozzánk és lásson jól!